Overvældende start på Tremhøj Museum

Det var med spænding, Tremhøj Museum slog dørene op for besøgende omkring Kr. himmelfartsdag 2014. Det havde jo været et stort arbejde for alle i Museumsforeningen Tremhøj både gennem opbygningen i de sidste 4 år, men også i dagene op til åbningen, hvor udstillingenskulle gøres helt færdig. Vi var selvsagt spændte på modtagelsen.

Kr. himmelfartsdag klippede Horsens borgmester, Peter Sørensen, snoren til museet og åbnede op for de første 50 gæster, der var inviterede til dagen.

Åbningstalen fra Peter Sørensen var særdeles varm og venlig over for Tremhøj Museum. Det føltes sllerede da som en god belønning, at vores borgmester bød vores projekt så velkomment. Tak for det Peter!

Sammen med de øvrige gæster tog vi Tremhøj Museum i brug, – så på udstillingen, hørte på indlæg fra JensBagge og Eigil Holm, tog den nye trampesti til Tremhøj i brug og fik lidt godt at spise.

Reaktionerne fra deltagerne var meget positive og venlige. Vi takker i Museumsforeningen for alle I deltagere gjorde dagen uforglemmelig for os.

Vi takker for opmærksomheden og de mange fine gaver. Det var nu altfor galt, – vi vil prøve at leve op til jeres tillid.

Weekenden efter Kr. himmelfartsdag var det åbent for alle. Vi havde fået rigtig god omtale i Horsens Folkeblad og Østjysk Avis og ca. 50 gæster kom lørdag og søndag. Igen var alle fremmødte meget interesserede og gav udtryk for stor glæde for museet. Vi ser fremtil at se jer igen. Mange blev medlemmer af Museumsforeningen, og vi føler os nu godt rustet til at tage fat på at lave nye arrangementeri foreningen.

TV Sket&Set har på YouTube lagt et indlæg op fra åbningen på Tremhøj Museum.

Mange tak til alle gæster for den dejlige start på Tremhøj Museum.

M.v.h

Museumsforeningen Tremhøj

Foto: Hanne Viola Pedersen og Henrik Lykke Andersen